«

»

Ιούλ 14 2016

90 αιτήσεις για 7 θέσεις ιατρών στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

f1902fa829ed6ba1c97c5f4abc0b1af8_L

Συνολικά 90 αιτήσεις ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων κατατέθηκαν για τις 7 θέσεις που προκήρυξε το Νοσοκομείο Μεσσηνίας, για τις νοσηλευτικές μονάδες Καλαμάτας και Κυπαρισσίας. Ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος σε δηλώσεις του τονίζει ότι «το αργότερο τέλη Σεπτεμβρίου πρέπει να έχουμε ολοκληρώσει τις διαδικασίες πρόσληψης και των επτά θέσεων.

Κάθε ολιγωρία από οπουδήποτε στο θέμα αυτό χαρακτηρίζεται εγκληματική». Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε το Νοσοκομείο Μεσσηνίας, οι αιτήσεις που κατατέθηκαν για τις προκηρυχθείσες θέσεις έχουν ως εξής: Στο Νοσοκομείο Καλαμάτας υποβλήθηκαν 81 αιτήσεις για 5 θέσεις μόνιμων ιατρών, και ειδικότερα: 1η θέση παθολογίας, 13 αιτήσεις. 2η θέση παθολογίας, 12 αιτήσεις. Γαστρεντερολογία, 7 αιτήσεις. Αναισθησιολογία, 27 αιτήσεις. ΜΕΘ, 22 αιτήσεις. Ο αριθμός των αιτήσεων που υπεβλήθησαν για τις δύο θέσεις ειδικευμένου ιατρικού προσωπικού για την Νοσηλευτική Μονάδα της Κυπαρισσίας είναι συνολικά 9, και ειδικότερα: Παθολογίας, 3 αιτήσεις. Καρδιολογίας, 6 αιτήσεις. 

Με αφορμή τα παραπάνω στοιχεία ο Γιώργος Μπέζος δήλωσε: «Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της υποβολής των αιτήσεων από τους υποψηφίους για τις επτά θέσεις ειδικευμένων ιατρών ΕΣΥ στα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας. Το ενδιαφέρον διαπιστώνεται ότι είναι πολύ μεγάλο. 

Περιμέναμε πώς και πώς αυτές τις θέσεις. Είναι θετικό και αισιόδοξο το γεγονός ότι ύστερα από 6 χρόνια παγώματος των προσλήψεων προκηρύσσουμε μόνιμες θέσεις ιατρικού προσωπικού. Το μόνο μέλημά μας τώρα είναι να ασκήσουμε όλο μας το ενδιαφέρον και να τρέξουμε όσο το δυνατόν συντομότερα τις διαδικασίες πρόσληψης προκειμένου να έρθουν οι νέοι γιατροί. Κάθε ολιγωρία στο θέμα αυτό χαρακτηρίζεται εγκληματική. Στόχος μας είναι το αργότερο Σεπτέμβρη με Οκτώβρη να έχουν ολοκληρωθεί οι διορισμοί. Συνεπώς κάθε μέρα που περνά έχει την σημασία της».

eleftheriaonline.gr

338 total views, 1 views today