«

»

Ιαν 08 2017

Χιόνια και τσουχτερό κρύο και την Κυριακή στο Νομό Μεσσηνίας

Θερμοκρασίες υπό του μηδέν και χιονόπτωση σε πολλές περιοχές της Μεσσηνίας προβλέπεται και για αύριο, Κυριακή. Σε επιφυλακή οι αρχές για την επέλαση της κακοκαιρίας. 

Θερμοκρασίες που θα φτάσουν μέχρι και -1 βαθμούς Κελσίου προβλέπονται για απόψε και για αύριο στην Καλαμάτα σύμφωνα με την επίσημη πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Μάλιστα σε πολλές περιοχές του Νομού η «αισθητή θερμοκρασία» αναμένεται να προσεγγίσει τους -10 βαθμούς Κελσίου, όπως προβλέπουν ιστοσελίδες που εξειδικεύονται στην πρόβλεψη του καιρού. Παράλληλα, σε πολλές περιοχές του Νομού χιονίζει ήδη από το πρωί του Σαββάτου, φαινόμενο το οποίο αναμένεται να συνεχιστεί και την Κυριακή.

Σε επιφυλακή οι αρχές

Όπως είναι φυσικό όλες οι αρχές (πυροσβεστική, αστυνομία, δήμοι και περιφέρεια) βρίσκονται σε επιφυλακή, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Πάντως, σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν γίνει γνωστά μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, δεν δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα στο Νομό. Τέλος, οι αρχές εφιστούν την προσοχής ιδιαίτερα στους οδηγούς που θα κινηθούν στο οδικό δίκτυο της Μεσσηνίας.

Η επίσημη πρόβλεψη της ΕΜΥ για τον καιρό την Κυριακή στην Καλαμάτα: 

thermkal

Πίνακας με την «αισθητή θερμοκρασία» στις πόλεις της Ελλάδος: 

esth

messiniapress.gr

334 total views, 1 views today