«

»

Αυγ 28 2016

Συγκλονίζει ο άγνωστος γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη που ζει στο Τορόντο: «Θα σε θυμάμαι πάντα και θα σ΄αγαπώ»

vahfibaokg57c091023356f

Ο άγνωστος γιος του εκλιπόντος αλλοτινού ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου Ανδρέα Μπάρκουλη, Aνδρέας, Dre Dyrland, ο οποίος ζει μόνιμα στο Τορόντο του Καναδά με την σύζυγο και το γιο του, συγκλονίστηκε μαθαίνοντας το θλιβερό μαντάτο του θανάτου του πατέρα του.

Ο γιος αυτός του Ανδρέα Μπάρκουλη, έχει γεννηθεί τον Γενάρη του 1976, είναι δηλαδή σήμερα 40 ετών και πραγματικά συγκίνησε με το αντίο του στο νεκρό πατέρα του.

Ο 40χρονος γιος του ηθοποιού έγραψε στο προφίλ του στο facebook για το πατέρα του που δεν είχε την τύχη να τον έχει στη ζωή του: Στεναχωρήθηκα όταν έμαθα ότι στις 23 Αυγούστου πέθανε ο πατέρας μου. Ήταν άνθρωπος με πολλά ταλέντα. Η υποκριτική και το τραγούδι ήταν τα πιο δυνατά του. Είχα την τύχη να τον γνωρίσω στα 20 μου αφού οι ζωές μας ήταν σε διαφορετικά σημεία της γης… Το να μην έχεις πατέρα στη ζωή σου είναι σκληρό. Αλλά να χάσεις τον πατέρα σου είναι ακόμα πιο σκληρό… Μακάρι να αναπαυθείς στον ουρανό ανάμεσα στ΄αστέρια. Θα σε θυμάμαι πάντα και θα σε αγαπώ".

Πηγή: tlife.gr

621 total views, 1 views today