«

»

Αυγ 22 2016

Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια: Καθημερινά δέχομαι μηνύματα στο διαδίκτυο: «Ψόφα σκύλα» (photo)

social_media_freak-890x395_c

Οι τηλεθεατές της δείχνουν την αγάπη τους.
Ο λόγος για την Νανά Παλαιτσάκη, η οποία μίλησε στο Τηλέραμα και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τα περίεργα μηνύματα που δέχεται μέσω social media, τα οποία περιέχουν… κατάρες.
Νανά Παλαιτσάκη: «Καθημερινά δέχομαι μηνύματα στο διαδίκτυο: “Ψόφα σκύλα”»
Η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Νιώθω ότι είμαστε όλοι εκτεθειμένοι στο «έλεος της κάθε μέρας». Ξεκινάς από το σπίτι σου και δεν ξέρεις πώς και αν θα αντιμετωπίσεις τον απερίγραπτο θυμό όλων όσοι οδηγούν, αναπνέουν, κινούνται και εκφράζονται δίπλα σου. Κάθε στιγμή και κάθε μέρα δέχομαι κύματα αγάπης από ανθρώπους άγνωστους και ταυτόχρονα ωστικά κύματα απίθανης κακίας από «ανώνυμα καρτούν» του διαδικτύου που συνοψίζονται από το «ψόφα σκύλα»… έως κατάρες που αφορούν τρόπους θανάτωσης μου για… ασήμαντες αφορμές.
Όχι, δεν αποτελώ εξαίρεση. Οι στόχοι είναι αρκετοί με αποτέλεσμα αυτό που κάποτε αφορούσε σε ανταλλαγή γνώμης ή κριτικής να ξεπερνάει τα όρια της κτηνωδίας!» και συνεχίζει:
«Με καθηλώνει απολύτως η πραγματικότητα που θέλει κάτω από μια «μπότα» να συνθλίβονται ζωές αδύναμων πλασμάτων είτε είναι άνθρωποι είτε τετράποδα. Αυτή η γενικευμένη ηδονή για την πρόκληση του πόνου για τον πόνο… με οδηγεί στο να αισθάνομαι ότι διαχειρίζομαι μονίμως ένα πένθος».
 
pasmina.gr

1,095 total views, 1 views today

Διαβάστε Ακόμη...