«

»

Ιαν 02 2017

«Δεν αντέχω άλλο» – Συνεχίζονται οι έρευνες για την 31χρονη που φέρεται να έπεσε από τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου-ΒΙΝΤΕΟ

Η αγωνία για την τύχη της 31χρονης γυναίκας από τη Ναύπακτο συνεχίζεται ενώ οι έρευνες του Λιμενικού και της αστυνομίας δεν έχουν σταματήσει για τον εντοπισμό της. Η γυναίκα φέρεται γύρω στις 7.30 το πρωί του Σαββάτου 31 Δεκεμβρίου να πήγε με το αυτοκίνητό της στη γέφυρα, να σταμάτησε στη μέση της, στο πιο ψηλό σημείο της και να έπεσε από τη ζεύξη, στη θάλασσα.

Η κάμερα της γέφυρας έχει καταγράψει τις κινήσεις της μέχρι τη στιγμή που βγαίνει από το αυτοκίνητο και κατευθύνεται στα κιγκλιδώματα χωρίς να φαίνεται καθαρά αν βούτηξε.

Ωστόσο στο αυτοκίνητό της βρέθηκε ένα σημείωμα με ενδείξεις για πρόθεση αυτοκτονίας. "Δεν αντέχω άλλο" φέρεται να έγραφε και πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι η έρευνα οδηγεί σε μια εκδοχή η γυναίκα να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, χωρίς κάτι τέτοιο να έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.

Το Λιμεναρχείου της Πάτρας σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες κάνουν έρευνα από στεριά και θάλασσα.

Τα Λιμεναρχεία Πάτρας και Μεσολογγίου ψάχνουν από θάλασσα με πλωτά μέσα ενώ το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών έχει ειδοποιήσει τα φέρυ μποτ που εκτελούν δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Ρίου-Αντιρρίου να κάνουν κι αυτά έρευνα και να χρησιμοποιούν τους οπτήρες τους.

Επίσης το Λιμενικό Σώμα κάνει έρευνες και από στεριά με οχήματα ερευνά τις ακτές σε Ρίο , Αίγιο, Πάτρα, Μεσολόγγι.

Μέχρι στιγμής οι έρευνες παραμένουν άκαρπες.

Δείτε τι λέει ο Λιμενάρχης Πατρών Δημήτρης Κυριακουλόπουλος στην κάμερα του thebest.gr

 thebest.gr

475 total views, 1 views today