«

»

Ιαν 06 2017

Αμαλιάδα: Θλίψη και συγκίνηση για το χαμό του Γιώργου Διαμαντόπουλου

Τη λαμπρή μέρα των Θεοφανίων επέλεξε ο Θεός να πάρει κοντά του τον Γιώργο Διαμαντόπουλο. Το παλικάρι από την Αμαλιάδα που πάλεψε εφτά χρόνια στη μάχη με τον καρκίνο, άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Παρασκευής στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, σε ηλικία 31 ετών.

Ο Γιώργος αγαπούσε το Στέλιο Καζαντζίδη και τα τραγούδια του, όπως άλλωστε και το ποδόσφαιρο. Αυτές οι μεγάλες αγάπες του ήταν που του έδιναν κουράγιο μαζί με την οικογένειά του και τους αγαπημένους φίλους του, να συνεχίζει να παλεύει. Και όπως λένε όλοι ήταν μεγάλος μαχητής… Όμως δεν τα κατάφερε. Στον τελευταίο μήνα που παρέμεινε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας για νοσηλεία, δεν μπόρεσε να κερδίσει αυτή τη μάχη και “έφυγε”.

Οι φίλοι του συγκλονίζουν με τα μηνύματα τους στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης. Όμως πιο σπαρακτικό είναι το μήνυμα της μητέρας του που γράφει τα εξής:

«Ο Θεός γιε μου ψάχνει για αγγέλους και ζήλεψε τα νιάτα σου, το χαμόγελο σου, την καλοσύνη της καρδιάς σου. Όμως πρέπει να φανώ δυνατή γιατί πολλές μανούλες πάνω στη γη έχουν χάσει τα παιδιά τους. Όμως πρέπει να φανώ δυνατή γιατί πολλές μανούλες πάνω στη γη λαχταρούν και πονούν για τα παιδιά τους.. Όμως πρέπει να φανώ δυνατή γιατί ο Θεός μου χάρισε άλλα δύο παιδιά! Εύχομαι εκεί που πας να σε κρατήσει η Παναγία στα χέρια της και να είσαι ήρεμος κι ευτυχισμένος! όμως δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω γιατί ο πόνος είναι πολύ μεγάλος!! 25/4/1986».

giorgos2

Πηγή

ilialive.gr

3,282 total views, 1 views today